Skip to main content

Onderhoud en reparatie in onze werkplaats of op locatie

Naast onderhoud van onze eigen vloot aan fietsen, is het ook mogelijk (op afspraak) langs te komen voor servicebeurten, bandenacties of gewoon wat klein onderhoud. Ophalen en bezorgen in Almere van reparatie fietsen is een van de mogelijkheden.

Onderhoud voor grote aantallen fietsen is ook mogelijk. Met onze speciaal ingerichte transportmiddelen kunnen we 150 fietsen in een keer ophalen en helemaal nagekeken weer terugbrengen. We hebben landelijke dekking.

Geef uw wensen door via de contactpagina voor een vrijblijvende offerte op maat.

cyclon bike care

In onze werkplaats gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige schoonmaak en smeermiddelen van CYCLON. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en behouden daarom langer hun werkende eigenschappen.

Schwalbe, KMC etc.

Zowel voor uw fiets, als die van onszelf, gebruiken wij zo veel mogelijk hoogwaardige onderdelen. Schwalbe en zeker anti lek banden. Zeer slijtvaste kettingen en tandwielen van KMC. Gel zadels van SellaRoyal, Ursus standaards. Originele onderdelen van AZOR , Batavus, Sparta en Gazelle als dat nodig is.

Gecertificeerde medewerkers

Scholing is in de huidige tijd van E-bikes niet meer weg te denken. Naast het werken met bekende merken zijn wij o.a.  Shimano, Bosch en Bafang gecertificeerd.